POTADO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Potado. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 22:58 Beef Burger was echt lekker.
1 jul 2024 om 16:12 Hamburger was erg lekker ! Patat vers .
29 jun 2024 om 22:53 Eten was heerlijk, Echt een aanrader
21 jun 2024 om 21:52 Eten was vers, lekker en op temperatuur.
13 jun 2024 om 23:03 Wij hebben lekker gegeten en het was nog goed warm. Wel een lange bezorgtijd terwijl wij pas rond 20.00 uur bestelden. Ze bezorgde wel binnen de vooraf aangekondigde bezorging. Wij gaan zeker nog eens bestellen. De falafel burger was echt heerlijk
6 jun 2024 om 16:54 Het was erg lekker en bezorger yarren heeft het goed gedaan! Jammer dat je geen yoghurt of knakworstjes kan kiezen
31 mei 2024 om 20:21 Heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar alleen jammer dat ze het drinken vergeten waren
27 mei 2024 om 20:14 Ik had een menu met drinken.. helaas zat dat niet bij mijn bestellingen. Het eten was prima.
26 mei 2024 om 19:35 Beste burgers van Hoorn. Patat en de rest ook top.
20 mei 2024 om 21:10 Erg lekker, zeker een aanrader. Wrap was lekker cheesy. Als ik een tip mag geven, was de saus niet echt te proeven.
19 mei 2024 om 9:27 Food was really nice, got our order 20 minutes earlier than expected. Courier was really friendly as well.
18 mei 2024 om 14:46 Food was well prepared and fresh! Courier was very polite